15.00–16.00: Mycket av det goda

Helt plötsligt verkade tiden gå väldigt fort och vi insåg så smått att det närmade sig hemåkningsdags. Men jag var inte färdig än, det fanns en del saker kvar.

Som att träffa Fredrik Lindström en gång till. Och den här gången verkligen träffa honom. Han var trevlig och rolig och jag fick mig en fin liten hälsning i Evolutionen och jag kommer inte överens. Även om jag förmodligen inte kommer att kunna läsa vad han skrev när det gått ett tag. Är det någon som kan tyda ut vad han skrivit? (Jo, jag vet det, men tycker att det är lite roligt med olika handstilar).

Övervåningen blev lite lidande först, så vi bestämde oss för att gå en sväng till däruppe. Besöka Afrikaavdelningen, som vi blev riktigt besvikna på. Varför ha en så liten Afrikadel om Afrika är temat för mässan? Och dessutom var det inte så mycket böcker som jag hade trott, utan mest välgörenhetsorganisationer och liknande. Lite besviket.

Tre pocket för hundra (i brist på fyra för hundra) ledde till att jag fick en påse från Månpocket med Skumtimmen, Hungerspelen och Lustmördarna. Min bokhylla fylls bara på mer och mer.

Hittade dessutom en billig, intressant bok om Beatles. En bok där det står om alla deras låtar, när, var, hur, varför de skrevs och vad som hände runt omkring just då. Det kommer att bli väldigt spännande.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *