Bara en sida till…

“Jag ska sluta läsa… Snart…. Bara ett kapitel till… Bara några sidor till… Bara en sida till…”

Konversationen i min hjärna den här förmiddagen. Med resultatet att hjärnan inte hade någonting alls att säga till om. Resten av min kropp vann. Den ville fortsätta läsa, tills ögonen tårades och allt annat verkade suddigt. Tills sista bladet var vänt.

Jag har varit totalt fast hela förmiddagen. En underbar känsla.


10 thoughts on “Bara en sida till…”

 1. Jag rekommenderar dig hellre att låna boken om Dewey än att köpa den. Boken är bra men inte så bra att man ska lägga pengar på den.

  1. Haha, det var inte meningen att hålla någon på halster, men nu när du skriver det så är det ju faktiskt lite kul 🙂 Det går att lista ut, om man tittar på vad jag läst 😉

  1. Jo, det råkar nog (tyvärr) vara den där Schulman igen. Gillar du honom inte?

   (Och du kan vara lugn, hade den varit dubbelt så tjock hade jag nog inte sträckläst så. Men i en dos om 200 sidor var den precis lagom )

 2. Ärligt talat, jag har inte läst honom men halkade in på Bokbitens blogg häromdagen och hon hade också läst hans senaste bok och var väldigt entusiastisk. Jag vill inte tycka om honom så därför undviker jag hans böcker, kanske man kan säga? 😉

  1. Haha, smart. Jag vet inte om jag för den skull gillar honom som person, men jag tycker verkligen om sättet han skriver på. Om man strök över namnet på alla ställen det fanns, så kanske du kunde läsa den, helt ovetande om att det är Schulman? 😉

 3. Det där med “bara en sida eller ett kapitel till” känner jag igen. Dock inte i samband med Alex Schulmann som jag inte har läst någonting av … ännu. Jag har hans första bok i bokhyllan så den skall jag beta av så småningom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *