TidningsIda

– om böcker och språk

Den mest överskattade boken

Toppliste-etta här, toppliste-etta där, vecka efter vecka efter vecka efter vecka… Översatt till än det ena, än det andra språket. Hyllad av den ena läsaren efter den andra. Och alla verkar ha skrattat sig fördärvade.

Utom jag. Uppenbarligen.

För jag och Allan kom inte överens (som jag skrivit förut). Jag lyckades verkligen inte förstå varför Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann skulle vara så sanslöst rolig och varför Allan skulle vara så underbar.

Jag tycker mest att han var irriterande och att allting blev lite för mycket ju längre man kom i boken.

Överskattad – helt klart.

Categories
30 days of books

  4 comments already | Leave your own comment

 1. 2/16/2011 | 15:39 Permalink

  Jag kan bara hålla med.

  Respond to this comment

 2. 1/3/2012 | 12:48 Permalink

  Åh nej jag som precis fick den av min mamma! Hoppas jag inte tycker likadant!

  Respond to this comment

  • 1/9/2012 | 22:54 Permalink

   Jag tror nog att du kommer gilla den, de flesta verkar göra det. Bara jag och några få till som är lite udda…

   Respond to this comment

 3. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: