Min favorit bland de böcker som blivit till film

Jag blev djupt berörd av Flyga drake. Den skapade så många starka känslor, både sorg, glädje och ilska. Jag visste redan när jag läste den att den fanns som film, men jag ville ändå börja med att läsa den. Så jag tackade nej till att följa med och se den på bio. Jag ville ha den underbara bokupplevelsen först.

Jag hade dessutom läst Tusen strålande solar och älskat den. Så jag tänkte att Flyga drake inte kunde vara ett dugg sämre.

Och det var den inte heller.

Så, då kunde jag se filmen. Och jag blev så glad när jag insåg att filmen fångat allt det där som jag älskade med boken. Precis varenda underbar liten detalj fanns med. Handlingen var som den skulle och jag fick exakt samma starka känsla av att se filmen som att se boken.

Precis som det ska vara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *