TidningsIda

– om böcker och språk

Boklös

I går åkte jag till Stockholm för att ha ett par dagar effektivt jobb med intervjuerna till skolans slutprojekt. Självklart hade jag tänkt ta med mig någonting att roa mig med på kvällarna. Och Sex and the city kände jag inte för.

Så då tittade jag mot bokhyllan och funderade på vad jag ville ha med mig. Och fick ner det till tre alternativ.

Kunzelmann & Kunzelmann
Sommardöden
Caipirinha med döden

Vilken som jag tog med mig?

Tja… Av någon anledning står alla tre fortfarande i bokhyllan, långt bort från mig. (Mutter, mutter…)

Categories
Just nu

  5 comments already | Leave your own comment

 1. 3/30/2011 | 20:45 Permalink

  Den dagen jag uppgraderar min stenåldersmobil till en smartphone hoppas jag att jag aldrig mer ska råka ut för den glömskeframkallade boklösheten (OM jag kommer ihåg telefonen då)

  Respond to this comment

 2. 3/30/2011 | 22:04 Permalink

  Typiskt! Då saknar man böckerna extra mycket!

  Respond to this comment

 3. 3/31/2011 | 16:13 Permalink

  Nej, glomde du dem? Vad surt!

  Respond to this comment

 4. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: