Förvånar mig själv

En shopaholic får en syster – Sophie KinsellaJag gillade första boken om shopaholicen Rebecca Bloomwood. Men jag trodde att jag tyckte att det räckte där. Så när jag flyttade in i en lägenhet där nästföljande tre stod i bokhyllan tänkte jag ge dem en chans, men trodde inte att det skulle bli så mycket mer än en chans.

Men ack, så fel jag hade. För jag tycker verkligen om dem. Det är skönt att de är så lätta och roliga. Och jag är imponerad över att Sophie Kinsella kan driva vidare historien utan att upprepa exakt samma handling hela tiden. Lite upprepning är det ju, men det är halva grejen.

Så jag fortsätter. Frågan är om jag ska fortsätta även efter att den fjärde boken i serien är slut…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *