Lösningen på problemet

Det finns en stor nackdel med att bo i andra hand. Oavsett hur fin lägenhet man än lyckats få tag i (som jag har nu) så finns det varken tid eller utrymme att flytta med sig sina böcker och skapa en stor, fin bokhylla. Därför får några få olästa böcker följa med första flyttlasset och misslyckas med att fylla bokhyllan som redan finns i lägenheten på egen hand.

Men. Det går att lösa problemet. Till exempel när Adlibris så tajmat nog mejlar att man kan köpa tre klassiker för 99 kronor. Och eftersom jag bestämt mig för att läsa fler klassiker, plus har ont om olästa böcker, plus har en nästan tom bokhylla är jag i min fulla rätt att genast klicka hem tre stycken (och ett bokmärke, för att stödja SOS Barnbyar). Helt rätt, eller hur?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *