Min överraskning till er

Ja, det här är då min lilla överraskning till er. Jag har flyttat till min egen lilla plats här i den stora internetvärlden. Ett lite läskigt steg att ta men ett steg som kändes helt rätt. Nu får jag bestämma helt över mig själv och kan göra nästan som jag vill.

Det kan verka lite annorlunda när ni först kommer in hit men var inte oroliga – allt kommer att vara sig likt. Bortsett från en ny design och lite nya typsnitt och liknande. Jag kommer även att börja använda mig mer av vinjetter (liknande välkommen-skylten här ovanför) på olika inlägg som har ett tydligt tema. Jag har också skaffat mig nya små bilder för betygsättningen i form av röda T:n i samma stil som mitt namn. Några andra små nyheter kommer också att dyka upp, men de tar vi allteftersom det blir aktuellt.

Alla inlägg från den gamla bloggen är flyttade hit, liksom alla kommentarer. DOCK fick jag inte med mig den senaste veckans kommentarer, eftersom jag inte vågade ladda om när jag redan varit och pillat i flera i det nya utseendet. Hoppas ni har överseende med att vissa kommentarer därför har försvunnit.

Det är alltså här jag kommer att bo från och med nu, ta gärna en tur runt och fundera på vad ni tycker. Tala gärna om ifall det är någonting som verkar konstigt. Eller hör bara av er så att jag vet att ni hittat hit helt enkelt. Om det råkar vara så att någon av er har med mig i en länklista får ni väldigt gärna länka om till tidningsida.se

Återigen – varmt välkomna!


7 thoughts on “Min överraskning till er”

 1. Vad fint! 🙂 Jag har fått en egen domän i julklapp så jag kommer också flytta snart. Du hade ju wordpress innan, jag har bloggsida som är en svensk variant. Var det svårt att flytta alla inlägg? Är livrädd för att göra fel och radera allt, typ. Några värdefulla tips?

  1. Tack! Och vad kul att du också får en egen plats. Jag tycker inte att det var speciellt krångligt, hade lite problem med att ladda upp den fil som jag exporterat från min gamla blogg först (misstänker att den blev lite för stor för att mitt nätverk skulle orka med) så sen tog jag det i delar; inlägg för sig och sidor för sig. Då gick allt mycket bättre.
   Sen tycker jag bara att resten var kul; försöka fundera ut vilken sorts layout jag ville ha nu när det finns så mycket mer att välja på och börja leta reda på olika plugins och widgets jag kunde skaffa mig (fast där är jag nog långt ifrån klar, det verkar finnas hur mycket som helst!)

   Vet inte om det där var något svar, men jag kände som att det mesta kom när man testade sig fram. Ska bli kul att se när vi får komma och hälsa på dig på ditt nya ställe!

   1. Tack för svaret! Det låter hoppfullt! 🙂 Min äldsta dotter har lovat att hjälpa mig med header och sånt också. Det ska nog gå. Ska se när jag orkar ta tag i det. Får låta vardagen komma tillbaka först, tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *