Året var 2011

Under år 2011 tog jag tag i både bloggandet och läsandet. Igen, för det senare. En bit in på året blev ett inofficiellt mål att försöka komma upp i hundra böcker, vilket jag insåg att jag tyvärr inte skulle klara av. Men jag dubblerade nästan förra årets antal, vilket jag kan vara mycket nöjd med. Hur mycket jag läste gick lite i vågor men i slutändan är jag nöjd med resultatet. Största dippen kom i mitten på sommaren när det kändes som att ingenting jag tog tag i var speciellt bra. Som tur var så vände det, precis som det brukar.

Det blev ingen bokmässa för min del, vilket var väldigt väldigt synd. Det verkar som att ni hade riktigt trevligt, alla som var där. Däremot hoppade jag med på resan mot 2012 års bokmässa genom att följa med i Nordisk utmaning – en utmaning som även fortsätter 2012.

Lästa böcker: 68 stycken.
Sidantal: 20 796, vilket innebär att jag i snitt har läst 57 sidor om dagen det senaste året.
Böcker på svenska: 67 stycken.
Böcker på engelska: 1 styck (Usch, vad dåligt)
Böcker av svenska författare: 36 stycken.
Antal blogginlägg: 229 stycken.
Sökord som lockade hit folk: Astrid Lindgren, Magdalena Graaf Jorma, TidningsIda, Konstiga dikter, Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
Årets populäraste inlägg: Den mest överskattade boken.


4 thoughts on “Året var 2011”

  1. Aaw 🙂

    Expeditbokhyllan är verkligen jättebra, är helnöjd med den, det ryms en hel del saker i den och den är så stor och… lovely helt enkelt.
    Du bara måste ha den, du skulle inte ångra dig..!
    Bra blogg du har förresten, ser fram emot att läsa vidare i den 2012 🙂
    Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *