Bloggiga löften

Tidigare i dag presenterade jag utifrån Lyrans tematrio mina litterära nyårslöften för 2012. Men jag har även några löften som mer handlar om bloggandet under det nya året.

  1. Recensera böckerna snabbare. Den senaste tiden har jag haft en tendens att dra ut på recensionerna och hela tiden spara dem till senare. Men självklart blir det lättare att skriva dem och de blir bättre om jag gör det närmare inpå att jag faktiskt har läst ut dem.
  2. Kommentera mera. Jag läser väldigt många andra bokbloggar, men ofta så läser jag bara. Under 2012 vill jag ge mig in i fler diskussioner och bli mer delaktig även på andras sidor.
  3. Hålla en jämn nivå. I stället för att vänta på att inspirationen ska komma till mig ska jag jaga den och försöka komma på saker att blogga om så att det blir ett jämnt flöde av inlägg på bloggen. Jag känner mig på god väg mot detta efter slutet av 2011, nu gäller det bara att hålla det uppe.
  4. Ingenting är för fånigt för att blogga om. Ibland har jag fastnat i mina egna tankar och tänkt “Men det är väl ingen som vill läsa om det?”. Strunt samma – om ingen vill läsa är deras val, jag skriver först och sen får jag se om någon tycker att det är intressant helt enkelt.

3 thoughts on “Bloggiga löften”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *