En liten smula förvirrad

På något sätt lyckades jag helt plötsligt ha skaffat mig ett konto på Goodreads. Jag vet inte riktigt hur det gick till och jag vet ännu inte riktigt vad jag ska ha det till, men på något sätt kan det säkert vara bra. Det verkar som att andra bokbloggare gillar den och då måste det ju vara någonting intressant, eller hur?

Jag har i alla fall så smått börjat sortera in och betygsätta böcker som jag har läst. Om jag har förstått allting rätt ska jag sedan kunna få boktips utifrån vad jag tidigare läst. Och det är ju aldrig fel.

Om någon skulle kunna tänka sig att bli vän med mig och på det sättet ge mig (och kanske få själv) ännu fler boktips, så heter jag såklart TidningsIda.


2 thoughts on “En liten smula förvirrad”

  1. Har så smått börjat bekanta mig med sidan och gillar mer och mer. Det slår mig dock hur mycket böcker det finns!?! och hur lite jag har läst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *