Ett angenämt problem

Förr eller senare tar en bok slut och då är det dags att gå vidare. Oftast har jag ganska snabbt en relativt tydlig bild av vad jag vill ta mig an härnäst, men den här gången går jag bet. Och det är lite av ett lyxproblem, för det är inte så att jag inte har någonting att läsa. Tvärtom. På bordet framför mig ligger bibliotekslånen Frihet, Det fördolda och Svinajakten redo att plockas upp och i lite längre bort står Den enögda kaninen och Bort, bort.

Detta ger mig av någon konstig anledning lite beslutsångest. Inget känns bra nog och ingenting lockar mer än något annat. Samtidigt som jag ju faktiskt vill läsa allihop. Angenämt, men problematiskt. Vilken ände ska jag egentligen börja i?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *