Ikea-tummar

En ny skada som borde få det namnet officiellt, tycker jag. Hela dagen har ägnats åt att skruva möbler (soffa, soffbord, matbord med tillhörande stolar samt den största Expeditbokhyllan) och nu är båda mina tummar nästan avdomnade. Någon som funderat på att göra de här små verktygen man får med sina möbler med ett mjukt material i andra änden i stället?

Men nu är alla möbler ihopskruvade, dock inte på plats då det är omöjligt att resa min nya Expedithylla på egen hand. Alldeles för tung. Så jag nöjde mig med att njutningsfullt sucka över hur fin den är och tänka på hur underbar den kommer att bli när den på något sätt har ställts på plats och fyllts med böcker. Mmm….

För att glömma bort de ömma tummarna blir kvällens underhållning Det fördolda. Jag började titta när den gick på tv, men slutade av någon outgrundlig anledning (förmodligen jobb på kvällstid) och när jag sedan för ett tag sedan läste Enligt O:s hyllningar till Hjort och Rosenfeldts båda deckare blev jag sugen. Hoppas den lever upp till mina förväntningar.


One thought on “Ikea-tummar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *