Där jag står just nu

Nej, jag har inte försvunnit härifrån helt och hållet. Det har bara kommit en hel del andra saker emellan den senaste veckan. Till exempel (det stora) är att jag har flyttat och därmed har ägnat större delen av veckan åt att packa och packa upp saker. En trevlig sysselsättning dock. Men nu är (nästan) allt på plats och jag borde få mer tid till att både läsa och blogga.

En annan sak som hände var att jag blev utan internet ett par dagar, vilket gör det stört omöjligt att blogga. I går löste sig däremot de problemen finfint och här är jag igen.

Läsningen har som sagt också fått lida, men Det fördolda är nu utläst och Linda, du kan vara lugn – din rekommendation/recension visade sig stämma helt och hållet. Så inom kort dyker recension upp.

Inom kort dyker även bild upp på min fina, underbar, helt fantastiska nya bokhylla. Jag är nog lite smått förälskad i den, tror jag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *