En romantisk påse

Jag har en pojkvän som kan vara sådär romantisk att det helt plötsligt bara står ett paket på bordet när jag kommer hem. Fast först har han gått och myst en stund, smålett och försökt låtsas som att det inte är någonting hemligt på gång. Det kan vara en liten chokladbit, eller som i går en rosa påse med trevligt innehåll.

Eftersom jag precis har flyttat in i min lägenhet var det tänkt som en liten inflyttningspresent. Men tankarna bakom presenten stannade inte där. När man slår upp förstasidan i varje bok finns en liten motivering till varför just den boken valdes ut. Väldigt gulligt tänkt och förhoppningsvis stämmer de bra.

Kanske kan de även hjälpa till att råda bot på den lilla lässvacka jag för tillfället befinner mig i.

Tack älskling <3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *