Matiga fynd

Kokböcker kakor

Jag har länge tänkt att jag behöver en rejäl kokbok. Visst, nätet funkar, men då måste man veta vad det är man är ute efter för att kunna hitta det bästa. Så jag var fast besluten att hitta någon bra kokbok på bokrean. Och visst lyckades jag. Den kanske inte är helt fantastisk, men den är tjock och innehåller väldigt många recept. Och kostade bara 99 kronor. Ungefär exakt vad jag var ute efter.

Ett mera specifikt fynd var Sju sorters kakor som jag visste att jag ville ha. Enligt Akademibokhandelns katalog skulle de ha den och döm därför om min besvikelse när jag inte hittade den där. Men följden blev att jag i stället blev väldigt glad när den stod där och väntade på mig på Ica Maxi. Nu ska här bakas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *