Tre prisvärda köp

Jag tycker att reautbudet i affärerna (i alla fall här i Kalmar) visade sig vara betydligt magrare än i katalogerna. Trots det gick jag redan första dagen ifrån Akademibokhandeln och Dillbergska med sammanlagt fem böcker. Men kokboken och Borta med vinden har ni redan sett, så här kommer de andra tre.

Strindbergs stjärna har jag läst både gott och dåligt om, men med tanke på hajpen som var innan den kom så har jag varit sugen på att läsa den ett tag. Och en inbunden, tjock bok för 29 kronor är väl aldrig fel?

Samma sak med Idag hade jag helst inte velat träffa mig själv. Jag har varit sugen på något av Herta Müller sedan hon fick Nobelpriset men inte riktigt fått tummen ur. Så för 10 kronor ska det väl gå.

Och den tredje boken har jag ju redan läst, Lyckan är en sällsam fågel, men om du brukar titta in här så vet du hur mycket jag tycker om Anna Gavalda och jag tycker även att det här kan vara hennes bästa bok. När jag läste den var det ett bibliotekslån och därför ville jag ha den i min egen bokhylla. För 49 kronor blev den drömmen sann.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *