Månad två

Nej, det är nästan så att jag skäms över att sammanfatta den här månaden. Så lite finns det att sammanfatta i bokväg. Det har verkligen inte varit min starkaste månad, varken när det gäller läsande eller bloggande. Men jag skyller på att det har varit mycket annat i vägen (typ en flytt – giltig anledning?) och att februari är (förmodligen) årets sämsta månad. Tråkigt väder och tråkig månad i allmänhet. Trots att en del roliga saker (som flytten) har hänt så är och förblir februari en riktigt tråkig månad.

Mina löften har inte gått så bra den här månaden heller och likaså den Nordiska utmaningen gick åt skogen ännu en gång. Men nu ska jag sluta gnälla och ta nya tag inför vårmånaden (?) mars!

Hjort & Rosenfeldt: Det fördolda (420 s)

Jenny Holmberg: Bara du finns (323 s)

Antal böcker: 2 (När läste jag senast så lite?)
Kvinnor/män: 1/2
Svenska författare: 3
På svenska/engelska: 2/0
Deckare/thrillers: 1
E-bok: 0
Klassiker: 0
Antal sidor: 743 (…)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *