Gott om G:n?

Nej, böcker på G fanns det minsann inte många i min bokhylla. Inte ens två stycken lyckades jag klura ihop på ena eller andra sättet. Däremot en, kanske lite krystat.

I min bokhylla finns nämligen en Beatles-box, där varje medlem har fått sin egen bok. Det roliga är att de som man redan vet mest om har de tunnaste böckerna, det vill säga John Lennon och Paul McCartney. I stället är det Ringo Starrs och George Harrisons livshistorier man kan grotta ner sig mest i. Den dagen man börjar läsa dem, vill säga. Jag tycker helt klart att de är intressanta, men engelskan har avskräckt mig en aning.

Så i nuläget får det räcka med att George Harrison får äran av att vara mitt enda G. En av mina två favorit-Beatlar (den andra är Paul).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *