När gott om tid inte är tillräckligt

Fem lediga dagar och jag hade tänkt att läsa, läsa och läsa lite till. Näst sista veckan av läsmaratonet innebar att jag var tvungen att ge mig själv en bra grund att stå på inför sista veckan. Åtminstone två böcker borde jag väl kunna hinna med, var tanken. Och några recensioner (jag ligger långt efter nu). Men blev det som jag hade planerat? Nej, inte direkt.

Klippning, slingning, fika, shopping, födelsedagsfirande, lördagsmys och liknande saker kom i vägen. Tiden sprang helt enkelt i väg och det fanns så mycket saker att göra som jag inte hade väntat. Så två planerade böcker blev en halv. Bättre än ingenting, men det gör att målet med läsmaratonet inte ser ut att lyckas.

Men, en ledighet kan vara mycket trevlig även om läsningen hamnar i skymundan. Och precis det är vad de här fem dagarna i familjens sällskap blev. Mycket trevlig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *