Månad tre

Den hemska månaden februari tog slut och den mycket bättre månaden mars tog vid. Bloggandet hade inte riktigt sin absoluta peak, men läsningen flöt på, mycket tack vare Annikas läsmaraton (som dock får sig en egen utvärdering i ett annat inlägg inom kort). Det blev en månad som överraskade mig på flera håll; framför allt genom Det bästa av allt som jag verkligen förälskade mig i från första sidan. Men även Karin Fossum blev en positiv ny bekantskap.

Läsningen gick även bra utifrån mina nyårslöften då det både blev klassiker och e-böcker. E-böckerna och jag börjar till och med komma så bra överens att jag blir en smula sugen på en läsplatta. Men inte just nu.

Så här gick det rent statistiskt i mars:

Anna Jansson: Främmande fågel (263 s)
Anjum Hasan: Bort, bort (297 s)
Donna Tartt: Den hemliga historien (559 s)
Arthur Conan Doyle: En studie i rött (E-bok/168 s)
Karin Fossum: Evas öga (221 s)
Rona Jaffe: Det bästa av allt (479 s)
Jo Nesbø: Rödhake (481 s)
Fredrik Lindström: När börjar det riktiga livet? (E-bok/212 s)

Antal böcker: 8
Kvinnor/män: 5/3
Svenska författare: 2
På svenska/engelska: 8/0
Deckare/thrillers/liknande: 5
E-bok: 2
Klassiker: 1
Antal sidor: 2 680


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *