Det här vill jag veta om er

Tidigare i dag svarade jag på frågor som jag hade blivit utmanad att svara på från Annika och Linda. I utmaningen följer även att jag ska hitta på elva frågor och utmana elva andra bloggare. Så här följer den delen av utmaningen:

ZachanLottenFröken S och Biblo K på Massor av ord…HyllanPaperback loverAbibliofobi, Bokbabbel, Med näsan i en bok…, Erikas bokprat och Bokmania kan känna sig utmanade, men om det är någon annan som vill svara så blir jag mer än glad. Vet att en del av er säkert redan fått utmaningen och känner sig trötta på den, så gör som ni vill med den.

Här är i alla fall mina elva frågor:

1. Vad längtar du efter allra mest just nu?
2. Vilken har varit årets bästa bok än så länge?
3. Om du kunde ta en resa precis vart du ville redan i morgon – vart skulle du åka då?
4. Vad tycker du om självbiografier?
5. Vilket godis slinker oftast ner i en lösgodispåse när du handlar?
6. Minns du vilken bok som var den första du läste på egen hand?
7. Du får leva i en bok för en dag. Vilken väljer du?
8. Samlar du på någonting?
9. Vilken årstid är den bästa lästiden på året?
10. Finns det någon bok som du sagt “Den kommer jag aldrig att läsa!” om, men till slut ändå råkade läsa?
11. Hur mycket betyder bloggen för dig?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *