Månad fyra

April blev min näst bästa månad besöksmässigt sedan jag flyttade över bloggen till egen domän vid årsskiftet. Läsmässigt var den däremot bara helt okej, då fyra böcker inte är jättemycket att hurra över. Vad man däremot kan säga är att det blev fyra bra böcker lästa och två av dem överraskade mig rejält.

Nattens cirkus motbevisade alla mina fördomar och visade sig vara så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat ana. Och Skuggsida överraskade mig så totalt när jag kom till slutet att jag kände mig helt virrig och inte riktigt förstod vad som hade hänt.

Nyårslöftena struntar vi nog i att nämna den här månadens sammanfattning (med andra ord kan du gissa hur det gick).

Erin Morgenstern: Nattens cirkus (421 s)
Kristina Ohlsson: Paradisoffer (403 s)
Jo Nesbø: Smärtans hus (426 s)
Belinda Bauer: Skuggsida (383 s)

Antal böcker: 4
Kvinnor/män: 3/1
Svenska författare: 1
På svenska/engelska: 4/0
Deckare/thrillers/liknande: 3
E-bok: 0
Klassiker: 0
Antal sidor: 1 633


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *