Min att leka med i fyra veckor

Bibliotek är allt en bra uppfinning. Kan ni tänka er att jag gick dit, frågade lite om att låna läsplattor och gick därifrån med en? Utan deposition, utan avgift – allt som krävdes var ett helt vanligt lånekort. Och nu får jag ha en liten Readee i hela fyra veckor och låna så många e-böcker jag bara kan. Ganska fantastiskt eller hur?

Först ut fick Leif GW Persson äran att bli. Som testbok. Och än så länge kommer vi relativt bra överens, Readeen och jag. Utom när jag ska spara bokmärken. Då hoppar den helt plötsligt till och placerar bokmärket två–fem sidor längre bak. Så att jag måste bläddra fram till var jag egentligen var någonstans. Men jag kanske kommer på det så småningom. Jag har ju som sagt fyra veckor på mig.


One thought on “Min att leka med i fyra veckor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *