Ont om guldgruvor

Annika ställer den här veckan en fråga som jag inte har några vidare bra svar på:

Många beställer sina böcker från Bokus eller Adlibris. Har du andra tips på internetbokhandlar eller liknande där man kan få tag på böcker till åtkomliga priser?

Köper jag böcker på nätet så gör jag det oftast från Bokus eller Adlibris. Jag har tyvärr inga hemliga guldgruvor och det är lite synd. Visst har jag hört talas om och även varit inne på Bokbörsen, men jag har aldrig köpt någonting därigenom och kan alltså inte uttala mig om huruvida det är bra eller dåligt. Härom veckan lyckades jag dock lista ut en boktitel och författare jag inte kom ihåg med hjälp av just den sidan. Så på det sättet var den väldigt bra.

Annars är den enda internetsida jag köpt böcker på Tradera. Och visst var det både smidigt, billigt och snabbt. Men som alltid på Tradera beror det ju mer på säljaren än på själva sidan huruvida köpet går bra eller dåligt.


5 thoughts on “Ont om guldgruvor”

  1. Tradera har jag aldrig köpt böcker på, har inte ens tänkt på att det finns… Bra tips!

  2. Ja, och detsamma gäller Bokbörsen. Som jag i o f s gillar, just för att det i stort sett går att hitta allt där. Klurig kurslitteratur som inte längre ges ut till exempel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *