Det blev visst så

CirkelnSå sitter vi då här till slut, jag och Cirkeln


6 thoughts on “Det blev visst så”

  1. Whoop, whoop =) Hoppas ni får en bra relation, ni två. Jag och “Eld” kommer ypperligt bra överens. Snyftar dock lite över att den snart är slut 🙁

    1. Jo då, vi fick en helt okej relation. Inte det bästa jag läst, men den var bra. Lite för mycket för min smak mot slutet. Men för att få veta vad alla pratar om och hyllar så var det absolut värt det 🙂 Kan nog bli en Eld också…

  2. Jag hade ungefär samma åsikt om Cirkeln, helt okej, men ingen favoritbok. Tyckte slutet var lite mjäkigt och att allt gick för lätt. Eld däremot var riktigt bra. Tyckte mer om den än Cirkeln. Riktigt bra bok med spänning från första kapitlet =) Så läs den också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *