TidningsIda

– om böcker och språk

1 165 sidor i solen

En vecka med sol, bad, god mat och bara njutning. Och självklart läsning. Två böcker, 1 165 sidor – det borde väl räcka? Jag ska ju trots allt inte läsa hela tiden. Och skulle det råka ta slut finns det väl någonting att köpa på plats. Men jag tror att det ska gå bra och ger mig en bra anledning att ta mig an den tegelsten jag väntat med så länge.

Kort sagt, jag tror att jag är redo att åka mot Kreta i morgon!

Categories
Just nu, Sommar

  3 comments already | Leave your own comment

 1. 6/20/2012 | 20:59 Permalink

  Härligt! Beundrar ändå din begränsning i antalet böcker… Ha en bra semester!

  Respond to this comment

  • 6/20/2012 | 23:02 Permalink

   Ja, det suger i mig att åtminstone lägga ner en till, men jag försöker vara realistisk. Det gäller ju att vara lite social och hinna känna på vattnet också 😉

   Respond to this comment

 2. 6/21/2012 | 17:35 Permalink

  Åh, härligt med semester! Jag var på Kreta i höstas, så fint!

  Respond to this comment

 3. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: