Avslutande läsning

Nu har jag återvänt till Sverige igen (tycker ni har det lite småkyligt här trots allt) efter en underbar vecka i Kolimbari på Kreta. Jag har tagit det lugnt, och även om jag inte läst riktigt så mycket som jag tänkt mig så har jag haft det fantastiskt skönt. Men nu är det snart tillbaka till vardagen igen och vad passar då bättre än helgens bokbloggsjerka?

Vad läser du just nu?

Två böcker följde ju som sagt med mig till Kreta, men “bara” (det var ju faktiskt 742 sidor i Fågeln som vrider upp världen) en blev utläst. Den andra, Godnatt finaste av Dorothy Koomson, påbörjade jag på planet hem och alltså är det vad jag fortfarande läser men närmar mig slutet av. Än så länge måste jag säga att jag gillade Marshmallows till frukost bättre och är lite besviken på den här, men man vet aldrig. Det kan ju ta sig ännu mer mot slutet. Lite småmysig och sorglig är den i alla fall.


2 thoughts on “Avslutande läsning”

  1. Jag älskade Fågeln som vrider upp världen och hade också med den på resa (alltid behändigt att resa med tjockisar). Den andra har jag inte hört talas om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *