Mellan två böcker

Det här med att befinna sig mellan två böcker är ett ständigt problem. För det finns ju så mycket att välja mellan att det är så lätt att det inte blir någonting, i stället står man kvar där i valet och kvalet och velar. Just nu, till exempel, lutar jag åt Little Bee men samtidigt ingick Den enögda kaninen i planen för vad jag skulle läsa i början av sommaren.

Och så var det den där Borta med vinden som passar perfekt in i klassikerutmaningen och som jag är väldigt nyfiken på. Eller också borde jag gå utanför min vanezon och ta mig an John Ajvide Lindqvist.

Nej, det här lyxproblemet är verkligen jobbigt…


2 thoughts on “Mellan två böcker”

  1. Jag känner igen det där, har alltid samma beslutsångest när jag är mellan två böcker. Jag drar fram en bok, läser ett par rader, stoppar tillbaka, tittar på nästa och försöker komma på vad jag är sugen på. Jobbigt lyxproblem, helt klart 🙂

  2. Ganska vanligt problem det där. Själv lutar det mot att jag äntligen tar mig an “To kill a mockingbird”. Känner mig faktiskt ganska taggad =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *