Ingen självklar favorit

På grund av en fullspäckad helg har jag inte hunnit med bokbloggsjerkan än, men den pågår ju faktiskt till och med måndagar – så bättre sista dagen än aldrig!

Vilket bokformat föredrar du?

Men tyvärr har ju den här frågan inget enkelt svar. Som flera andra redan svarat (har jag hunnit se) så beror det ju faktiskt lite på omständigheterna och när och hur man ska använda boken. Inbundna är oftast vackrast, men priset och tyngden har ju en del att önska. Pocket är smidigt, men ibland är det inte riktigt vad jag är ute efter. E-böcker har jag kommit att börja gilla, men kan ännu inte tänka mig att köpa.

Dock är det nog ändå pocket som är min favorit, i alla fall just för tillfället. Det finns många fördelar som tillsammans gör att det väger över. Priset, smidigheten och att de ofta också är snygga. Jag tycker om att alla pocketböcker är lika stora och står snyggt, jämnt och bra i bokhyllan.

Men såklart, om någon vill ge mig en bok i present så föredrar jag nog ändå inbundna, nya, fina böcker…


One thought on “Ingen självklar favorit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *