Det här bloggandet

När jag gav mig in i det här för två år sedan visste jag inte att den här världen var så stor. Jag trodde att jag hade en jättebra idé som inte så många andra hade. Men oj så fel det visade sig att jag hade. Och oj, vad jag är glad för att jag hade så fel.

För det har visat sig vara det bästa med den här fantastiska bloggosfären. Alla ni andra duktiga bokbloggare som finns där ute och kommer med spännande tips och kluriga funderingar. Oavsett när och var man befinner sig finns det alltid någonting nytt att klicka sig fram till och läsa. Jag har under de här åren hunnit hitta en hel del favoriter, men tack vare portalen bokbloggar.nu hittar jag ständigt nya bloggar att hälsa på hos. Och att göra nya bekantskaper är minst lika trevligt som att återkomma till gamla. Vissa känns det vid det här laget nästan som att jag känner, trots att jag faktiskt inte har en aning om vilka de är i verkligheten. För än så länge är faktiskt de enda två jag träffat Enligt O och Snowflakes in rain.

En annan sak som bloggen har gjort är att sätta fart på mitt läsande igen. Åren innan jag började blogga hade statistiken börjat peka neråt, men de senaste två åren har den stadigt klättrat uppåt igen. I och med att jag hittat ett forum för att diskutera det jag har läst och även få en massa bra och nya tips har jag kastat mig över allt fler böcker. Och om jag gissar rätt så kommer den ökningen att bestå.

Så tack, alla ni där ute i bokbloggsvärlden, som finns där och gör det här till någonting så underbart som det är. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta umgås länge, länge.


2 thoughts on “Det här bloggandet”

    1. Jag hoppas fortfarande det, även om inget boende är bokat än eller så. Och allt beror lite på schema och var pojkvännen befinner sig och så, men jag hoppas att det ska bli så att jag dyker upp där, åtminstone lördagen eller söndagen. Ska du dit alla dagarna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *