Nu firar vi bloggfödelsedag!

Ja, i dag är det exakt två år sedan bloggen TidningsIda startade och jag välkomnar alla som har kommit hit till mitt lilla virtuella kalas. För födelsedagskalas är ju alltid trevliga, oavsett i vilken form de är, eller hur? Så välkomna hit, känn er som hemma, slå er ner eller ta en tur och titta runt lite här i min lilla boning på det stora nätet. Självklart finns det en tårta också, choklad närmare bestämt (vilket bokbloggare gillar inte choklad) och så ska väl lite te kunna ordnas fram också. Så firar en äkta bokbloggare.

Jag önskar att jag kunde fira det på riktigt med er, men vi får nöja oss med det virtuella. I stället tar vi en ytterst verklig tävling för att fira mina två år i den här underbara världen. Som tack för att ni hittat hit och gjort de här två (första) åren till vad de har blivit så tänkte jag mig en liten utlottning. Och eftersom hela den här dagen handlar om mig så utgår vi även från mig i tävlingen. Jag tänkte nämligen ge er chansen att vinna två av mina absoluta favoritböcker som jag tycker att fler borde läsa.

I potten ligger ett paket innehållande:

Vill du vara med? Lämna då en kommentar där du skriver att du vill vara med och tävla. I den kommentaren vill jag också (eftersom det här ändå är “min” födelsedag) att du ger mig ett tips på en bok du tycker att jag borde läsa. Har du en blogg och tipsar om tävlingen där så ökar du dina chanser att vinna. Jag tänker mig att tävlingen stänger måndag klockan 23.59 och under tisdagen kommer jag att dra en lycklig vinnare. Visst vill du vara med och försöka vinna två fantastiska böcker?

Under tiden fortsätter mitt firande, med lite fler sammanfattande inlägg om min tid som bokbloggare. Så välkommen att komma tillbaka igen under dagen, ta en bit tårta till, lämna en hälsning eller bara titta runt lite.


15 thoughts on “Nu firar vi bloggfödelsedag!”

 1. Grattis (igen) på tvåårsdagen! Och självklart firar man med choklad:-)
  Mitt tips blir “Varför kom du inte före kriget?” av Lizzie Doron.
  Och bloggat har jag gjort…

  1. Tack! Och tack för bra tips, den har jag faktiskt tänkt att jag viill läsa men ännu inte kommit till.
   Du ligger nu med i tävlingslistan 🙂

 2. Grattis på födelsedagen!
  Jag tipsar dig om I hörnet av bitter och ljuv av Jamie Ford. Skulle du ha läst den, kan du istället ta Nästan hemma av Jean Kwok. Har läst dessa nyligen och tyckt om! 🙂

  1. Tack! Två spännande tips som jag absolut blir nyfiken på. Och välkommen till tävlingen 🙂

 3. Grattis på din dag! Jag hoppas att bloggen fortsätter att fyllas med spännande inlägg framöver. Jag vill gärna tipsa dig om att läsa Colombes Granne av Tatiana de Rosnay. Spännande och lättläst semesterläsning!

  1. Tack! Jag hoppas också att bloggen fortsätter med det och att jag lyckas speeda upp den lite till. Tack för tipset, jag har läst Sarahs nyckel och tyckte väldigt mycket om den så det låter mycket bra med Colombes Granne. Och tack för att du är med i tävlingen! (Många tack där :P)

 4. Grattis Grattis! himla roligt att fira lite! 🙂 Om jag skulle ge dig ett tips… Du verkar ju gilla deckare så jag skulle säga Kristina Ohlssons så spännande är dem!

  1. Tack, hoppas tårtan smakade 😉 Ett mycket bra tips då hon är en av mina favoritförfattare och jag har läst alla hennes böccker – så jag håller verkligen med dig!

 5. Hej! Klart jag vill vara med och tävla 🙂 Stort Grattis till din 2-årsdag och Grattis även till din fina bokblogg! Här kommer jag garanterat att titta in ofta! Verkar som vi gillar att läsa samma typ av böcker när jag ögnar igenom böcker som du har läst 🙂
  Mitt boktips till dig blir “Sarahs Nyckel” av Tatiana de Rosnay som du abslout borde läsa! Och har du inte läst något av Peter Robinson så ska du börja med att läsa “En ovanligt torr sommar” som var jättespännande!
  Hoppas att du inte har läst någon av dem, annars ger jag dig gärna fler boktips 😉
  Har lagt till dig som bokbloggsvän på min blogg och har även länkat till detta inlägg/din tävling på min blogg.
  Nu ska jag hålla tummarna på måndag 23:59 🙂 Ha en skön söndag och fortsätt fira!

  1. Tack! Välkommen och kul att du verkar tycka om det du har hittat här. Sarahs nyckel har jag läst och tyckte väldigt mycket om, Peter Robinson har jag dock aldrig tagit mig an.
   Tack så mycket, hoppas du också haft en trevlig helg!

 6. Jag skulle GÄÄÄRNAAA vilja vinna dessa två böcker ! Grattis föresten ! 😀 Mitt boktips till dig är alla böcker i bokserien twilight. Jag tror det finns fyra fem böcker man läser då 🙂 Det är mina favoritböcker ! Och jag länkar också till tävlingen på min blogg ! Nu får du ha en fortsatt trevlig födelsedag och öppna m¨nga fina presenter och ha det bra så hoppas jag på att bli den lyckliga vinnaren ! 😀

  1. Välkommen till tävlingen! Jag har faktiskt läst den första boken och tyckte att den var helt okej, men inte mycket mer. Men jag kanske borde läsa vidare och bilda mig en större uppfattning om det hela?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *