Ge mig, gärna redan nu

Mitt uppe i mitt bloggfödelsedagsfirande den här helgen så fortsätter ju faktiskt allting som vanligt. Vilket till exempel innebär att det är dags för en ny bokbloggsjerka hos Annika:

Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Jag skulle väldigt gärna vilja se att Kristina Ohlsson släppte en ny bok eftersom jag verkligen har fallit pladask för hennes sätt att skriva och hennes spännande historier. Dessutom var den senaste, Paradisoffer, lite av en besvikelse och får mig att tro (och hoppas) att nästa bok kommer bli en fantastisk läsupplevelse igen.

Men om vi går lite närmare i tiden så har jag även börjat bli nyfiken på J K Rowlings kommande, som ska vara en bok för vuxna den här gången. Med tanke på vad böckerna om Harry Potter gjorde med mig när jag var i rätt ålder för dem så hoppas jag att hon lyckas med samma sak en sisådär drygt tio år senare. Jag tror inte det, men hoppet lever ända tills jag har boken i min hand.

Jag tycker även väldigt mycket om Mark Levengoods sätt att berätta små söta och roliga historier. De är lättlästa, igenkännande och roande och precis vad jag skulle behöva just nu för att ta mig ur en mindre lässvacka. Därför hade det inte varit helt fel om Rosor, min kära, bara rosor hade släppts just i detta nu.


3 thoughts on “Ge mig, gärna redan nu”

  1. En ny bok av Kristina Ohlsson kanske inte hade varit fel, nej. Fast jag har bara läst den första än, så jag har den del kvar att njuta av 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *