Vinnaren av födelsedagstävlingen

Först och främst vill jag tacka alla som kom och firade födelsedag med mig i helgen. Det var väldigt trevligt att så många tittade in. Och ett extra stort tack till er som deltog i min tävling – på så sätt fick jag flera bra boktips. Titta bara bland kommentarerna. Självklart kommer jag att följa flera av era tips.

Men nu då – jag lovade ju att presentera vinnaren under tisdagen. Trots att det blev lite senare än vad jag hade tänkt så kan ju nu göra det. Så här gick det till – ytterst rättvist – och så här blev resultatet:

Grattis Lotten! Vinsten kommer att trilla ner i din brevlåda så fort som möjligt, men förmodligen i början på nästa vecka (hoppas jag). Har du fortfarande samma adress som i vintras när jag skickade paket till dig?

Tack även till er andra – och kom gärna tillbaka, jag har fått lite mersmak på tävlingar så vi får väl se vad vi kan hitta på nästa gång.


One thought on “Vinnaren av födelsedagstävlingen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *