Månad sju

Så var även juli till ända – vad händer egentligen med tiden? Jag har lite svårt att förstå att den susar i väg så snabbt och att det i dag redan är augusti. Men om resten av månaden tänker bli lika fin som den börjar med så är jag inte den som gråter över att det är augusti.

Läsmässigt var juli återigen en liten dipp, som räddades upp på slutet genom lediga (och sjuka) dagar. Men det visar helt klart att det är dags för ett planerat ryck igen. Så någon slags planering för augusti får också ta och komma upp inom kort. Den här månaden har jag även hunnit med en av årets bästa böcker – Little Bee. Håll ut så kommer det snart en fantastisk recension av den.

I juli har jag även firat bloggfödelsedag tillsammans med er och haft en tävling (Lotten, böckerna har blivit lite försenade men borde dyka upp i början av nästa vecka i stället). Så juli har sammanfattningsvis varit en bra månad.

Chris Cleave: Little Bee (310 s)
Jacqueline Winspear: Med lätta bevis (350 s)
Arkan Asaad: Stjärnlösa nätter (248 s)
Charles Dickens: Oliver Twist (214 s)
Jo Nesbø: Djävulsstjärnan (388 s)

Resultat av juliläsningen:
Antal böcker: 5
Kvinnor/män: 4/1
Svenska författare: 1
På svenska/engelska: 5/0
Deckare/thrillers/liknande: 2
E-bok: 0
Klassiker: 1
Antal sidor: 1 510


One thought on “Månad sju”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *