TidningsIda

– om böcker och språk

Recensionsrace

Jag tittade igenom bloggen och började inse att jag har kommit ganska rejält på efterkälken på recensionsfronten. Några av dem finns dock påbörjade och väntas på att skrivas klart, medan andra behöver börjas från början på. 12 recensioner finns kvar, augusti har ytterligare 15 dagar.

Med ett litet recensionsrace och en recension om dagen kanske jag lyckas med att komma i kapp igen innan hösten gör sitt intåg med september?

Categories
Just nu

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: