Månad åtta

Augusti har både varit en långsam och snabb månad. Jag har hunnit med relativt mycket, men ändå har tiden gått fort. På bokfronten är det största som har hänt att jag har blivit läsplatteägare – och är supernöjd. Visserligen har jag än så länge bara läst tre böcker på min lilla platta men jag vet att det kommer att bli många, många fler. Just nu är till exempel frågan vilken bok jag ska läsa på den här näst.

Utöver det har jag även gjort en annan debut för i år – jag har faktiskt läst en bok på engelska! Och känner mig lite stolt över det och ska se till att det blir fler. In i sista stund trodde jag också att jag skulle hinna med att läsa en bok till (på svenska) innan månaden var över, men det hände mycket mer än vad jag hade trott under slutet och därför blev det inte så.

Den här månaden har det även trillat ner en hel del spännande läsning i brevlådan, vilket även bådar för en mycket trevlig septembermånad.

Anna Jansson: Silverkronan (E-bok/262 s)
Lizzie Doron: Varför kom du inte före kriget (136 s)
Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth: Lärjungen (E-bok/494 s)
Kate McCann: Madeleine: Vår dotters försvinnande och det fortsatta sökandet efter henne (375 s)
Sophie Kinsella: Nya kontakter (367 s)
Agatha Christie: The Secret Adversary (E-bok/184 s)
Mark Levengood: Rosor, min kära, bara rosor (122 s)

Resultat av augustiläsningen:
Antal böcker: 7
Kvinnor/män: 5/3
Svenska författare: 4
På svenska/engelska: 6/1 (!)
Deckare/thrillers/liknande: 3
E-bok: 3
Klassiker: 1
Antal sidor: 1 940


3 thoughts on “Månad åtta”

    1. Tack 🙂 den är skriven men inte publicerad än. Men håll utkik under de kommande dagarna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *