Just nu vill jag läsa de här

Just nu händer det minst sagt mycket på läsfronten. Den ena intressanta boken efter den andra släpps och jag har redan en hög böcker här som jag hoppas att jag hinner med att läsa under september. Om allt går som planerat tänker jag läsa åtminstone nio böcker. Men utöver de som redan finns här hos mig så finns det framför allt två böcker till som jag längtar efter att få i min hand.

  • Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken av Jonas Gardell trodde jag inte att jag ville läsa när jag hörde om den. Men ju mer jag har läst om den, desto mer nyfiken blir jag. Och jag känner att det helt enkelt inte är någonting som jag kan undgå att kasta mig över. Men frågan är om jag inte ska vänta lite till?
  • The Casual Vacancy av J K Rowling släpps den 27 september, fick jag mejl om från Adlibris i går. Och hur ska jag kunna undgå att läsa den när Harry Potter betydde så mycket för mig när de kom? Frågan är om hon kan lyckas med samma magiska känsla för en vuxen publik och jag ser väldigt mycket fram emot att undersöka det.

One thought on “Just nu vill jag läsa de här”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *