Mittemellan – men utan frågetecken

Som kompensation för att förra veckans bokbloggsjerka var ganska klurig har Annika den här veckan ställt en som blir något lättare att svara på.

Då förra veckans jerka krävde en viss tankeverksamhet kör vi med en extremt lätt fråga denna vecka: Vad läser du just nu?

PFallet Thomas Quick – Hannes Råstamrecis alldeles nyss, cirka en halvtimme sedan, läste jag ut Hannes Råstams Fallet Thomas Quick: Att skapa Mitt positiva liv – Andreas Lundstedten seriemördare. Och hjälp, vad den var bra, intressant och väckte känslor och tankar. Så den kommer definitivt att stanna kvar i mina tankar ett bra tag till.

Så egentligen befinner jag mig mittemellan två böcker, men eftersom jag vet vad jag vill sätta tänderna i härnäst så kan jag ändå utan problem svara på frågan ändå. För jag kommer snart att börja läsa Mitt positiva liv av Andreas Lundstedt.


9 thoughts on “Mittemellan – men utan frågetecken”

  1. Båda dina böcker vill jag lverkligen läsa. Problemet är att jag har mängder med hyllvärmare och måste verkligen ta tag i detta.

  2. Ska bli intressant att läsa vad du tycker. Böcker av den där typen kan vara riktigt bra men också riktigt dåliga tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *