Jag ska till Bokmässan trots allt!

Bokmässan 2010

Åh, vad jag är lycklig just nu! Till alldeles nyligen trodde jag att jag hade gjort bort mig totalt, felplanerat fel helg och därigenom helt missat mina chanser att ta mig till Bokmässan i år. Och jag var verkligen ledsen över det. Men så fick jag en idé om att åka över dagen på torsdagen och bestämde mig för att göra verklighet av den. Jag sökte ledigt på jobbet, utan att tro att jag skulle kunna få det – men fick det och nu har jag bokat tågbiljetter!

Det blir en fullspäckad dag, men det får det vara värt. Tåget går från Kalmar 05.50, sedan har jag knappt åtta timmar i Göteborg innan det är dags att ta tåget tillbaka igen. Men det är ungefär så länge som jag var där 2010 och det fungerade mycket bra. Så nu är det bara att lusläsa monterprogram och luska ut vad jag ska hitta på under mina timmar där. Inte för att jag inte tror att det ska bli några problem att fylla dem. Det kanske till och med finns några trevliga bokbloggare som vill säga hej till mig där?

 


5 thoughts on “Jag ska till Bokmässan trots allt!”

    1. Absolut! När var hur? Ska jag mejla mitt nummer så kan du höra av dig när du känner för det? Jag är kvar till strax efter fem

      1. Förlåt för sent svar. Gör gärna det. Mellan ett och två dyker jag upp på mässan. Hur kul som helst, ska bli kul att se dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *