TidningsIda

– om böcker och språk

Tävlingsdags igen

Jag hade min första utlottning här i somras i samband med bloggens födelsedag. Det blev lyckat, och nu tycker jag att det är dags att återupprepa detta. Fast med andra böcker då såklart:

I potten ligger två av Piratförlagets nyutgivna höstböcker; Rosor, min kära, bara rosor av Mark Levengood som är en mysig samling av reflektioner och anekdoter som Levengood har samlat på sig genom livet, och Flakmopedisten av Lasse Berghagen som tar sin början i barndomens sommarlovsresor till gården i Dalarna för att sedan övergå till en helt otrolig historia om flakmopedisten Hubbe.

Vill du vinna en av de här böckerna, eller kanske båda? Gör då så här:

 1. Berätta i en kommentar vilken av böckerna/båda du är intresserad av att vinna.
 2. Beskriv den ultimata lässituationen på hösten (med en kopp te under en film, nedbäddad i sängen etc), också det i kommentaren eller i ett inlägg på din blogg om du har den.
 3. Vänta och hoppas. Jag tänker mig att jag drar en vinnare på söndag, så tävlingen pågår till och med lördag 23.59.

Lycka till!

Categories
Tävling

  6 comments already | Leave your own comment

 1. 9/17/2012 | 13:20 Permalink

  Jag är gärna med och tävlar om Mark Levengoods bok.

  Min ultimata läsposition på hösten är sittandes i soffan under en pläd, med kaminen som sprakar bakom mig. I glaset har jag gärna ett mustigt rödvin och jag tuggar gärna på en bit mörk mintchoklad.

  kajsasbokblogg (a) gmail.com

  Respond to this comment

 2. 9/20/2012 | 14:29 Permalink

  Jag vill vara med och tävla! Jag vill tävla om båda böckerna!
  Här har jag skrivit om den ulitmata höstläsningen.
  P.s hoppas vi ses på torsdag, för en liten cram d.s

  http://kulturcramar.wordpress.com/2012/09/20/ida-kara-ida-jag-har-hort-att-det-ar-omojligt-att-leva-utan-din-blogg/

  Respond to this comment

  • 9/20/2012 | 16:58 Permalink

   Kul att du vill tävla 🙂
   Självklart måste vi ses på torsdag om du också är där ju! Är du där hela dan?

   Respond to this comment

 3. 9/21/2012 | 22:41 Permalink

  Är gärna med och tävlar om Mark Levengoods bok.

  På hösten hamnar jag allra helst i ett hörn av soffan med en bok. Där ska finnas en gosig filt, en kopp te (helst choklad-chili) på soffbordet och så en bit mörk choklad. Regnet får gärna trumma och det kan blåsa, för då behöver jag inte känna att jag “borde” gå ut;-)

  Respond to this comment

 4. 9/22/2012 | 12:59 Permalink

  Jag är intresserad av Mark Levengoods bok 🙂
  Den ultimata lässituationen för mig är när jag sitter i det glasade uterummet en mörk kväll, när det regnar lite så det smattrar på rutorna . Läser i skenet av ett ljus och har en stor och mysig filt omkring mig. En kopp varm choklad gjord på mammas gamla recept kan gärna få stå bredvid, det inte bara smakar gott, det luktar underbart också.

  Respond to this comment

 5. Trackbacks & Pingbacks

 6. Ida, kära Ida, jag har hört att det är omöjligt att leva utan din blogg! | Cramer cramar om Kultur

  […] Gå in du med och tävla […]

 7. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: