En vecka kvar

I dag är det exakt en vecka kvar tills det är dags för Bokmässan. Och jag försöker läsa och leta reda på så mycket jag bara kan. I programmet har jag hittills hittat i alla fall några saker jag verkligen inte vill missa:

  • Är papperstidningen död? hos Aftonbladet, när Journalistförbundets Jonas Nordling ska fråga ut Aftonbladets chefredaktör Jan Helin om tidningens framtid. Intressant, inte minst med tanke på att det är just papperstidning jag jobbar med.
  • E-boken och framtidens läsande om hur böckerna kommer att flytta in i helt andra former i framtiden. Intressant eftersom jag själv är relativt ny på det här med e-böcker.
  • Jan-Guillou & Ann-Marie Skarp – bakom kulisserna om hur en redan etablerad författare och hans förläggare samarbetar.

Sen har jag hittat några fler eventuella som jag kanske kan tänka mig att gå på beroende av hur tiden och allting runtomkring verkar just då. Jag vill ju ha gott om tid för att insupa atmosfären, kika runt och såklart införskaffa mig några nya böcker. Och så hoppas jag självklart på att träffa några bokbloggare också, just nu har jag nästan bestämt träff med både Zachan och Fröken S. Och kanske någon mer?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *