Två dagar kvar…

Om inte mindre än två dagar går jag nu som bäst omkring på Bokmässan och bara njuter. Det närmar sig en av de punkter jag gärna vill se och förhoppningsvis har jag redan hunnit med att hitta en massa spännande montrar.

Just nu finns en hel del fortfarande kvar att planera inför trippen. Som hur dags man ska gå upp för att orka till tåget till 05.50, om man ska sova hela resan eller om man ska lyssna på en ljudbok på vägen. Och vilka skor man ska ha, vilket väska som blir bäst och så vidare.

Jag tänker att ljudbok känns som ett bra alternativ för resan, men så blir jag fundersam. Det var riktigt länge sedan jag lyssnade på någonting och vi har kommit sådär överens, jag och ljudböckerna. Men med åtta timmars resa kanske det är ett bra alternativ trots allt? Jag lutar åt att det är så och funderar på att testa Storytel och ännu mer specifikt Ni älskar dem inte av Belinda Bauer, som ju är en bok jag ändå väldigt gärna vill läsa. Mm, vi får väl se hur det blir.

Vilken tur att jag fortfarande har två dagar på mig att fatta alla sådana viktiga beslut på. Och vilken tur att jag är så otroligt pepp att jag knappt kan vänta!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *