Vad som fick följa med mig hem

Sex böcker fick följa med mig hem från torsdagens bokmässa. Jag är glad att jag hittade ett bra erbjudande på Excessböcker (två för 150 plus fodral och bokmärken) eftersom jag verkligen har tänkt länge att jag vill testa formatet. Jag är också glad att det blev en signerad bok och att det var just Carin Hjulström som fick stå för den. Jag var sugen på att köpa en av Peter James också, men då blev jag snål och tänkte att jag nöjer mig med att han inspirerade mig till att läsa fler av hans böcker.

Tre pockets för 100 kronor, varav två är fina klassikerutgåvor, kändes också bra. Så inköpsmässigt är jag helt klart nöjd med min bokmässa.


3 thoughts on “Vad som fick följa med mig hem”

    1. Hennes två första böcker om journalisten Frida Fors är jättemysiga, den här ska vara en helt annan stil, mer historisk roman som blandar fiktion och verklighet. Så det blir spännande och jag tycker absolut att du ska läsa de två första 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *