Månad nio

Den stora bokmässemånaden är nu över och till slut innebar den ju faktiskt även för min del ett besök på mässan. Men nog sagt om det, det har även varit en bra månad på andra sätt. Sex lästa böcker är godkänt, dessutom blev en av dem en ljudbok (tack vare resan till Bokmässan) och det var verkligen inte i går som jag senast lyssnade på en bok. Jag är fortfarande inget stort fan av det, men emellanåt fungerar det riktigt bra.

Men den del som framför allt har varit bra den här månaden har varit bloggen. Jag har bloggat relativt regelbundet, börjat komma i kapp med recensionerna och det har synts även i besöksantalet. Årets bästa månad blev september, närmare bestämt. Så tack för att ni tittar in hos mig och uppenbarligen tycker att det är värt att läsa.

Hannes Råstam: Fallet Thomas Quick: Att skapa en seriemördare (401 s)
Andreas Lundstedt: Mitt positiva liv (261 s)
Lasse Berghagen: Flakmopedisten (245 s)
Josefine Sundström: Vinteräpplen (E-bok/262 s)
Joyce Carol Oates: Älskad, saknad (431 s)
Belinda Bauer: Ni älskar dem inte (Ljudbok, motsvarande 406 s)

Resultat av septemberläsningen:
Antal böcker: 6
Kvinnor/män: 3/3
Svenska författare: 4
På svenska/engelska: 6/0
Deckare/thrillers/liknande: 2
E-bok: 1
Ljudbok: 1
Klassiker: 0
Antal sidor: 2 006


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *