Ny e-bok och ny beställning

Efter mycket om och men gjorde jag äntligen slag i saken och beställde hem Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken i dag. Förhoppningsvis kommer den så fort som möjligt i början på veckan, för om det är någon bok jag verkligen, verkligen vill läsa just nu så är det den. Jag kan knappt bärga mig tills jag har den i min hand. Så jag håller tummarna för att Adlibris är ännu snabbare än vad de brukar vara.

Det som inte växer är döendeI helgen bär det av mot Motala och mina föräldrar och i packningen då finns precis som de senaste gångerna den lilla iRivern (så smidigt när man åker sådär). Så The casual vacancy får vila över helgen och i stället tänkte jag ta mig an Det som inte växer är döende av Jesper Weithz. En bok som jag aldrig har hört talas om, men när jag var på Bokmässan fanns det ett erbjudande om att man kunde få en bok av Elib gratis och den var en av de fyra man fick välja mellan. Beskrivningen lät intressant, så nu får vi se om det var ett bra val.


One thought on “Ny e-bok och ny beställning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *