Lycka, lite tomhet och väldigt mycket tankfullhet

Jonas Gardell – Torka aldrig tårar utan handskar: KärlekenI stort sett så fort som Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken trillat ner i min brevlåda tog mig an den. Och visst fastnade jag fort, redan på de första sidorna. Jag förstår varför den här boken är så oerhört hyllad, och jag är beredd att sälla mig till den skaran genom en recension så fort jag låtit den sjunka in lite. För visst är den redan utläst, det gick helt enkelt inte att hålla sig. Boken jag längtat efter så länge nu tog inte speciellt lång tid att läsa ut.

Så nu är känslorna väldigt blandade. Lycka, för att jag äntligen fick känna det så många andra redan känt. Tomhet – för att nu är det jag längtat efter över och jag måste nu vänta till i vår på nästa del som förhoppningsvis kan få mig känna likadant. Men allra mest tankfullhet – över allt som händer i boken och allt som berättas; alla rubriker, alla händelser, ja i stort sett allting.

Det här kommer ta ett tag att smälta. Och då antar jag att det kommer finnas ännu mer att smälta i de kommande böckerna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *