Ser fram emot en trevlig afton

Den 13 november är det Bokens afton här i Kalmar, ett evenemang när flera, helt olika, författare kommer och pratar om sina böcker, sitt skrivande och sig själva. För min del blir det första gången jag går, men jag ser fram emot kvällen och tror att den kommer att bli mycket bra. Höjdpunkten kommer helt klart att bli Kristina Ohlsson, som jag ju har läst alla böcker av och tycker väldigt mycket om.

En annan av de som kommer är Pär Johansson, grundare av Glada Hudikteatern, som i höst har gett ut boken I huvudet på en normalstörd som står i min bokhylla och ska bli läst före Bokens afton. En tredje författare kommer är Josefine Sundström, vars Vinteräpplen jag läste nyligen och blev positivt överraskad av.

De övriga som kommer är Tommy Körberg (Sjung tills du stupar), Christer Lundberg (Gräspojken) och Louise Boije af Gennäs (Blå koral). Jag hade gärna hunnit läsa både Körberg och Boije af Gennäs, men eftersom det är sisådär 20 personer i kö före mig på biblioteket så kommer det nog tyvärr inte att bli av.

Men jag tror på en trevlig kväll ändå.


One thought on “Ser fram emot en trevlig afton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *