Månad tio

Oktober var en månad som jag trodde skulle bli väldigt bra läsmässigt och så här i efterhand får den väl ändå sägas ha blivit helt okej. Fem böcker är lästa, kanske hade jag trott att det skulle bli åtminstone en till. Men de jag har läst har alla varit väldigt bra (med undantag för Det som inte växer är döende som jag inte riktigt förstod mig på). J K Rowling fick mig dessutom att ta mig an en tjock (500 sidor) bok på engelska, vilket också får väga upp en hel del. Allra bäst får nog ändå Torka aldrig tårar utan handskar sägas ha varit, trots att jag tycker att den tog slut alldeles för fort.

Rent bloggmässigt har det också varit en okej månad, trots att jag inte riktigt bloggat ikapp när det gäller recensionerna.

Men nu laddar vi upp för november, som bland annat innebär en mycket efterlängtad Bokens afton i Kalmarsalen, den 13 november. Dessutom brukar det vara min absoluta favoritläsmånad, och jag hoppas på många trevliga böcker. Så det här blir en bra månad!

Lena Ebervall & Per E Samuelson: Mördaren i folkhemmet (431 s)
Jesper Weithz: Det som inte växer är döende (E-bok/260 s)
J K Rowling: The casual vacancy (503 s)
Jonas Gardell: Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken (293 s)
Malin Persson Giolito: Bortom varje rimligt tvivel (453 s)

Resultat av oktoberläsningen:
Antal böcker: 5
Kvinnor/män: 3/3
Svenska författare: 5
På svenska/engelska: 4/1
Deckare/thrillers/liknande: 3
E-bok: 1
Klassiker: 0
Antal sidor: 1 940


2 thoughts on “Månad tio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *