Status inför nästa veckas afton

Om exakt en vecka är det dags för Bokens afton här i Kalmar och min uppladdning börjar därmed närma sig slutet. Min plan var att hinna med att läsa så många av de aktuella författarna som möjligt och det går väl sådär. Men så här ser det i alla fall ut just nu:

  • Christer Lundberg: Gräspojken – kommer inte att läsas, helt enkelt för att den inte alls känns intressant
  • Kristina Ohlsson: Paradisoffer – men där har jag ju läst och älskat alla hennes böcker. Kvällens absoluta höjdpunkt!
  • Pär Johansson: I huvudet på en normalstörd – står i bokhyllan, så jag hoppas fortfarande att jag ska hinna ta mig igenom Glada Hudik-grundarens självbiografi till nästa tisdag.
  • Josefine Sundström: Boel och Oscar – läste jag ut i går, och eftersom jag även har läst hennes Vinteräpplen under hösten känner jag mig ytterst förberedd.
  • Louise Boije af Gennäs: Blå Koral – Just den boken fanns inte att få tag i på biblioteket, men eftersom den är fortsättningen på Högre än alla himlar så lånade jag den i stället. Det känns dock lite oklart om jag kommer att hinna läsa den, men jag ska ge det ett försök.
  • Tommy Körberg: Sjung tills du stupar – Hade en evighetslång kö på biblioteket så det var bara att glömma. Men jag tror att det blir lika lätt att hänga med ändå.

Två lästa, två ickelästa och två jag kanske hinner läsa. Det känns som en bra utgångspunkt för en trevlig kväll.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *